فرمانده نیروی زمینی ارتش: سامانه مقابله با ریزپرنده‌ها طراحی شده است نماینده خوی: تعداد زیادی از کامیون‌ها در معرض مصادره دولت ترکیه هستند سرلشکر سلامی: در حالی که درگیر جنگی تمام‌عیار هستیم، هیچ نشانی از آشفتگی و هراس در کشور دیده نمی‌شود/ تسلیم را باور نداریم جراره: دولت در تعیین‌تکلیف نیرو‌های شرکتی دستگاه‌های اجرایی تعجیل کند قوامی: برای پرداخت کالابرگ ۱۷ همت کسری داریم نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه: تصمیم مجمع تشخیص در تصویب لوایح پالرمو و سی اف تی در راستای اصرار مجلس بوده است نیک بین، نماینده مجلس: کامیون‌داران، معدن‌داران و کارخانه‌داران معترض‌اند؛ این حجم از اعتراضات غیرطبیعی است ابلاغ ۶ قانون مصوب مجلس از سوی رئیس‌جمهور به دستگاه‌های مربوطه وزیر دفاع: ایران در ساخت انواع شناور سطحی و زیرسطحی خودکفا شد پزشکیان: سال گذشته بیش از ۳۰۰ همت ضرر ناشی از قطع گاز و برق داشتیم اقدام عجیب استانداری کردستان / استقبال زنان اسب سوار از مهمان خارجی + فیلم سخنگوی دولت: در برابر جنگ روایت‌ها، تحریم‌ها و تردید‌ها ایستاده‌ایم فرمانده انتظامی ایرانشهر: به زودی روحانی ربوده شده توسط افراد مسلح ناشناس آزاد می‌شود مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: متوقف شدن غنی‌سازی خط قرمز است الحاق ۱۳ فروند انواع شناور جدید به سازمان بنادر

رئیس‌جمهور: همه به چشم دیده‌اند کسانی که ادعای دفاع از حقوق بشر می‌کنند، دروغگو هستند

مسعود پزشکیان گفت: دشمنان ما مدعی دفاع از حقوق بشر هستند و ایران را تروریست معرفی می‌کنند، اما این ایران است که قربانی واقعی ترور است. دیگر همه به چشم دیده‌اند کسانی که ادعای انسانیت و دفاع از حقوق بشر می‌کنند، دروغگو هستند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 16
کد خبر: ۲۷۱۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور شامگاه یکشنبه در آیین اختتامیه رویداد «هفته فرهنگی تبریز در تهران» با بیان اینکه حضور در این جمع باعث دلگرمی و خوشنودی برای وی است، اظهار داشت: من بر عهد و پیمان خود پایبندم و به امید خدا با رهنمود‌های رهبری معظم انقلاب اسلامی با قدرت به پیش خواهیم رفت.

رئیس جمهور افزود: در راهی قدم گذاشته‌ایم که در آن با مشکلات زیادی مواجه هستیم، اما باور دارم به لطف خدا و با وحدت و انسجام خواهیم توانست با قدرت و عزت از این بحران‌هایی که برای ما ایجاد کرده و می‌کنند، عبور کنیم.

پزشکیان با اشاره به اینکه رویکرد اعلامی ما از ابتدا وفاق در داخل و تعامل با همسایگان و دیگر کشور‌های خارجی بوده و هست، تصریح کرد: باور داریم که همه مسلمانان با یکدیگر برادر هستند و باید دست در دست هم در مقابل ظلم و تبعیض و بی‌عدالتی بایستند.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به اینکه دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی انواع توطئه‌ها و کارشکنی‌ها را علیه ما به راه انداختند، گفت: وقتی حمله دشمن در طبس آنگونه ناکام ماند و خداوند آن بلا را بر سر آنها آورد، جنگ تحمیلی ۸ ساله را به ملت ایران تحمیل کردند و بهترین جوانان ما را که با تمام وجود در صحنه حاضر و آماده بودند با تمام وجودشان به مردم خدمت کنند، از ما گرفتند. اگر امروز آن جوانان بودند وضع مملکت متفاوت از آنچه بود که امروز هست.

پزشکیان با بیان اینکه کسانی که قدیمی‌ها را خوب می‌شناسند، می‌دانند که دشمن چه جوانان خوب و صادقی را از ما گرفت، خاطرنشان کرد: آنها بی‌منت و بی‌ادعا فقط به دنبال خدمت به مردم بودند، اما جنگ و توطئه‌های دشمنان این جوانان و بسیاری از عزیزان و بزرگان دیگر از جمله رئیس جمهور، ائمه جمعه و کارشناسان و دانشمندان ما را گرفت؛ دشمنان ۱۸ هزار نفر را ترور خیابانی کردند.

رئیس جمهور اضافه کرد: دشمنان ما مدعی دفاع از حقوق بشر هستند و ایران را تروریست معرفی می‌کنند، اما این ایران است که قربانی واقعی ترور است. دیگر همه به چشم دیده‌اند کسانی که ادعای انسانیت و دفاع از حقوق بشر می‌کنند، دروغگو هستند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار